През последните няколко години Киану Рийвс натрупа толкова много фенове и

...
През последните няколко години Киану Рийвс натрупа толкова много фенове и
Коментари Харесай

Киану Рийвс отново ще бъде екзорсист

През последните няколко години  Киану Рийвс натрупа толкоз доста почитатели и хора, които просто му симпатизират, че умерено можем да кажем, че е измежду най-популярните и обичани артисти в Холивуд.
 Киану Рийвс, Чаруелтън, Англия, появяването на артиста в бар и фотосите с почитатели
Неочакваната демонстрация на Киану Рийвс

Всички обичат Киану

С каквото и да се захване все му се получава и упованията са огромни. И на този декор идва новината, че Рийвс още веднъж ще влезе в ролята на Константин от едноименния филм от 2005 година

Според Deadline, Warner Bros. са решили да съберат още веднъж Киану Рийвс и режисьора Франсис Лорънс, с цел да основат продължение на " Константин " . Свръхестественият трилър съумя да завоюва 200 милиона $ от бокс офиса преди 17 години, като се очакваше, че ще има и продължение.

Очевидно, е трябвало да мината толкоз доста години, с цел да се случи това. Първият филм ни срещна с екзорсиста Джон Константин (Рийвс), който пази хората от демоните, които непрекъснато желаят да нахлуят в нашето пространство. Той е основан на комиските на DC Hellblazer.
 Brzrkr, Киану Рийвс и какво се случва с анимирания сериал на артиста
Какво се случва с комикса на Киану Рийвс

Ето какво знаем

Към момента няма повече детайлности към продължението на " Константин ", като не се знае нито по кое време се чака да стартират фотосите, нито пък по кое време да го чакаме по кината. Няма изясненост и към актьорския състав.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР